VÍZGAZDÁLKODÁS GÉPEINEK FORGALMAZÁSA


A FELSZÍNI BELVÍZELVEZETÉS:
+ Réselő,
+ Árokásó,
+ Csatornanyitó eke,
+ Csatornatisztítás,
+ Vápakészítő,

A FELSZÍN ALATTI BELVÍZELVEZETÉS:
+ Dréncsőfektető eszközök,
+ Dréncső tisztítók,
+ Vakonddrénezők,

ÖNTÖZŐRENDSZEREK:
+ Csévelődobos öntözőrendszerek,
+ Öntözőkonzolok,
+ Öntözőszalagok,
+ Csepegtető szalagok,

SZIVATTYÚK:
+ Vízátemelő szivattyúk,
+ Úszószivattyúk.

Cégünk biztosítja az ezekhez a feladatokhoz szükséges mezőgazdasági gépeket és technológiákat.

VÍZ-ÉS ENERGIATAKARÉKOS ÖNTÖZÉS

“A vízgazdálkodás számunkra kiemelt fontosságú mivel megfelelő öntözés és vízgazdálkodás nélkül nincsen jó termés!”

A termelés biztonsága, az egyre szélsőségesebb időjárás (klimatikus változások, belvíz, aszály) megkövetelik a vízzel való gazdálkodást.
Az utóbbi időszakra jellemző energiaválság nyomán egyre hangsúlyosabbá vált az energiatakarékos rendszerek használata.

A vízgazdálkodást illetően a legújabb projektjeink közé tartoznak:
az energiatakarékos öntözőszalagos öntözőrendszereknek a megtervezése és kiépítése.

Az öntözőszalagok anyaga 100 % tiszta PE, ill. nagy mennyiségben regranulátum-vagyis újrahasznosított műanyag.
Az öntözőszalagok UV ellenállóak, akár 2-3 éves élettartammal és maximum 6 méteres beöntözési sávval.

Több, mint 30 éves szakmai tapasztalatunkkal segítünk Önnek kialakítani az igényeinek legmegfelelőbb öntözőszalag rendszert, a javasolt nyomással, öntözési idővel, és hosszal!


TALAJMŰVELÉS GÉPI ESZKÖZEINEK FORGALMAZÁSA

Talajcserepesedés megszüntetésére, a kelő gyomok megsemmisítésére, a talaj levegőztetésére, a kapilláris hatás megszüntetésére forgalmazzuk:
+ a Madara,
+ a Maschio Gaspardo,
+ és Badalini küllőskapáinkat.

Küllőskapáink alkalmasak, a szórva- és sorba- vetett kultúrnövények ápolására, az inputanyagok, műtrágyák, baktériumkészítmények, talajba dolgozására, legelők, kaszálók szellőztetésére, magágy készítésre is.


BETAKARÍTÁS GÉPEINEK FORGALMAZÁSA

Büszkén jelenthetjük ki, hogy immár sokadszor nyertük el az olasz ROC márka kizárólagos magyarországi forgalmazói címét, termékeik közül kiemelten foglalkozunk a szalagos rendképzők kínálatával.

A rendképző mezőgazdasági gépek mellett kiemelt termékeink közé tartoznak a takarmányszárítási időt 50 százalékkal meggyorsító Tubline kondicionálók és a Bio-illetve öko gazdálkodások számára is kiválasztó munkagépeket jelentő alternáló kaszák a HoneyBee gyártó jóvoltából.

Korszerű termelési technológiával, alacsony lignintartalmú takarmánynövény fajtákkal és precíziós betakarítási technológiával, -amelyeket a fent említett gépek garantálnak- valamint szárítással nagy mennyiségű szénát, illetve szenázst lehet készíteni.


TAKARMÁNYOZÁS TERÜLET


“Cégünk nem titkolt szándéka az, hogy megreformálja a haszonállatok, kiemelten a tejelő szarvasmarhák takarmányozását, emiatt rendelkezünk szuper prémium minőségű takarmány projekttel.”

Ezalatt a rendkívül magas fehérje tartalmú lucerna takarmányokat értjük. A takarmány betakarításához szükséges minden mezőgazdasági géppel és technológiával rendelkezünk.

A műtrágya árak elszabadulásával egyre fontosabb a meglévő alapanyagok felhasználása emiatt elindítottuk a saját hígtrágya kijuttató rendszer programunkat. Amelyekkel a bajba jutott sertéstartó telepeken- illetve a gazdálkodókon kívánunk segíteni.


JÁRÓSZERKEZETEK FORGALMAZÁSA KOMBÁJNOKRA

A súlyos esőzések utáni munkálatokhoz biztosítjuk a kombájnnal rendelkező gazdáink számára a különféle járószerkezeteket a Poluzzi, és Sabatino gyártóktól.


GABONAHŰTÉS-TÁROLÁS


A gabona betakarítás hűtés és tárolás terén is az élen járunk.
A Klimagem hűtő technológiájának a segítségével a termelők segítségére tudunk lenni a gabona magas minőségű megőrzésében a megfelelő nedvesség tartalom biztosításával és a káros kórokozók távoltartásával, vegyszermentesen, bio tartósítással.


VETŐMAG ÉRTÉKESÍTÉS

A jövő terményeinek alapja a magas minőségű fémzárolt vetőmag-így számunkra kiemelt fontossággal bír a kiemelkedő minőségű magyar vetőmagok értékesítése és forgalmazása bel és külföldön egyaránt.

2022 évben is kiemelt figyelmet fordítunk a zöldítésre, és a zöldkeverékek forgalmazásának az EU-s előírásoknak megfelelően a műtrágyák használatának csökkentése érdekében.


EXPORT-IMPORT VILÁGSZERTE

Sokévnyi tapasztalattal bírunk az import-export tekintetében a mezőgazdasági gépeket és takarmányokat illetően.